Zdenka Popović / - FOTO: IGOR SLJIVANCANIN
02/01/2024 u 15:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Oslobodioci Bijelog Polja vođeni idejom slobode utabali put građanske Crne Gore

Bijelo Polje posjeduje sve preduslove za dalji razvoj i poboljšanje životnog standarda svojih građana

Dan opštine Bijelo Polje slavimo u znak sjećanja na herojske žrtve oslobodođenja grada i sve one koji su doprinijeli pobjedi antifažizma i oslobođenju Crne Gore, u kojoj Bijelo Polje ima svoj značajan doprinos, poručila je potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović u ime Skupštine i svoje ime predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću i svim građankama i građanima Bijelog Polja čestitajući im 3. januar - Dan opštine Bijelo Polje,

- Dan opštine slavimo u znak sjećanja na herojske žrtve oslobodođenja grada i sve one koji su doprinijeli pobjedi antifažizma i oslobođenju Crne Gore, u kojoj Bijelo Polje ima svoj značajan doprinos.  Upravo su oni, vođeni idejom slobode i antifašizma utabali put savremene i građanske Crne Gore.

Bijelo Polje posjeduje sve preduslove za dalji razvoj i poboljšanje životnog standarda svojih građana, održivom valorizacijom prirodnih bogatstava uz domaćinsko upravljanje.

- Uvjerena sam da će ljepota bjelopoljskog kraja i Vraneške doline biti prepoznatljiva globalno, ako iskoristimo puni turistički potencijal ovog kraja, kako za zimski tako i za ljetnji eko – turizam - poručila je ona.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:51