Ilustracija / foto: Lazar Ružić, Dan
14/08/2024 u 16:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pošta CG: Pružamo uslugu dostave promotivnog materijala, nije to nikakva inovacija

Pored brojnih komercijanih usluga, Pošta Crne Gore pruža i uslugu dostave promotivnog materijala. Nije riječ ni o kakvoj inovaciji, već o usluzi koju Pošta pruža pravnim i fizičkim licima, kao i političkim partijama duži niz godina, saopštili su iz ove državne kompanije.

Oni su se oglasili povodom teksta "Zašto je građanima uz račune za struju dostavljen politički program PES-a", a koji je objavljen na portalu danas, zbog čega su, kako su naveli u saopštenju, dužni da široj javnosti objasne koje je zapravo polje djelovanja Pošte Crne Gore, odnosno koje usluge pruža ovo državno preduzeće, na osnovu kojih i obezbjeđuje finansijska sredstva i obogaćuje budžet Kompanije.

Oni su istakli da se sa samom uslugom svi zainteresovani mogu upoznati i na zvaničnom sajtu Pošte Crne Gore. 

- Takođe bismo pomenuli da ovo nije prvi put da neka politička partija koristi ovu uslugu za promociju političkih programa. Naprotiv, to godinama unazad rade različite partije, kako one koje su na poziciji, tako i opozicione, pa pozivamo i partiju kojoj pripada i poslanik Nikolić da i dalje nastavi da koristi Poštinu uslugu dostave promotivnog materijala - navode iz Pošte CG.

Ističu da je najvažnije da se Pošta Crne Gore može pohvaliti da uredno i pravovremeno vrši naplatu svih dugovanja, čime se znatno doprinosi budžetu Kompanije. Tako je i u ovom slučaju regularno izdat račun klijentu.  

- Napomenućemo da se promotivni materijal ne dostavlja uz bilo koju drugu pošiljku, već zasebno, kao posebna pošiljka, što se može vidjeti i na fotografiji koja je objavljena uz tekst. 

PES: Građane informiše plaćenom uslugom Pošte, za razliku od DPS-a koji je to radio putem "skaja"

Račun za struju je dostavljen u posebnoj, zatvorenoj koverti, dok je promotivni materijal dostavljen posebno, a ne kako sw tekstom želi stvoriti utisak da je promotivni materijal fizički vezan za drugu pošiljku - ističu iz Pošte CG.

Nikolić: Građanima Crne Gore uz račune za struju dostavljen politički program PES-a

Oni su ponovili da je riječ o jednoj redovnoj i dobro poznatoj usluzi koju pruža Pošta Crne Gore svim zaintersovanim licima, pa i političkim partijama i iskreno vjerujemo da će se i u narednom periodu ta praksa nastaviti i da će još veći broj subjekata u Pošti prepoznati pouzdanog i sigurnog partnera.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 14:21