/ - фото: МПНКС
11/10/2021 u 14:55 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потписан Споразум са представницима самосталног Синдиката Ђачких и студентских домова

На основу тога ће се у 2021., 2022. и 2023. из текућег Буџета Министараства издвајати по 70.000 еура за стамбене потребе запослених у домовима ученика и студената

Министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић и предсједник Самосталног синдиката ученичких и студентских домова Марко Калуђеровић, потписали су Споразум о обезбјеђивању средстава за рјешавање стамбених потреба запослених у домове ученика и  студената у Црној Гори.

На основу тога ће се у 2021., 2022. и 2023. години из текућег Буџета Министараства издвајати по 70.000 еура за стамбене потребе запослених у домовима ученика и студената.

Потписиници  споразума су оцијенили да је данашње потписивање још један корак у низу које је Министарство  предузело како би запосленима у просвјети обезбиједило боље услове живота, и  представља  наставак позитивног тренда унапрјеђења политике рјешавања стамбених потреба.

Средства која су предмет споразума биће намјенски опредијељења за ове сврхе и надамо се да ће помоћи у регулисању стандарда и потреба запослених у домовима ученика и студената.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:24