фото: Скриншот / - KRSTO VULOVIC
24/12/2021 u 09:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потписани уговори са корисницима средстава из Фонда за подстицање медијског плурализма

На предлог Независне комисиjе, министарка jавне управе, дигиталног друштва и медиjа Тамара Срзентић дониjела jе Одлуку о расподjели средстава из Фонда

Министарство jавне управе, дигиталног друштва и медиjа потписало jе уговоре са корисницима средстава из Фонда за подстицанjе медиjског плурализма и разноврсности медиjа, коjа су намиjенjена штампаним медиjима и интернетским публикациjама.

Како је саопштено из овог ресора, путем Jавног конкурса достављено jе 39 апликациjа, од тога су тридесет двиjе интернетске публикациjе, три дневна штампана медиjа, jедан недjелjнjик, као и три корисника саморегулациjе.

 - Независна комисиjа, коjу чине три члана Министарства и два екстерна члана бирана путем Jавног позива, сходно Правилнику о расподjели средстава из Фонда за подстицанjе медиjског плурализма и разноврсности медиjа и критериjумима бодованjа, дониjела jе предлог о расподjели средстава из овог подфонда - наводе они.

На предлог Независне комисиjе, министарка jавне управе, дигиталног друштва и медиjа Тамара Срзентић дониjела jе Одлуку о расподjели средстава из Фонда за подстицанjе медиjског плурализма и разноврсности медиjа намjенjених штампаним медиjима и интернетским публикациjама у 2021. години.

 - Министарство jавне управе, дигиталног друштва и медиjа у 2021. години  финансира укупно 36 проjеката коjе ће реализовати штампани медиjи и интернетске публикациjе (309.633,82еура), чиме jе окончан поступак расподjеле средстава из овог подфонда у текућоj години - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:04