/ - Ђорђе Радуловић
10/11/2021 u 15:36 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић у разговору са Фрагојанисом: Грчка подржава европски пут Западног Балкана

Захваливши саговорнику на континуираној подршци Грчке европском путу Црне Горе, шеф црногорске дипломатије нагласио је да чланство у ЕУ представља стратешки циљ наше спољне политике

Добросусједски односи представљају темељ спољне политике коју води Влада Црне Горе – изјавио је министар вањских послова Црне Горе Ђорђе Радуловић у телефонском разговору са замјеником министра за економску дипломатију и отвореност у Министарству вањских послова Републике Грчке Костасом Фрагојанисом.

- Скорашње посјете највиших црногорских званичника Атини потврђују постојање инклузивног и садржајног политчког дијалога, а одличне односе између двије државе додатно поткрепљује и чињеница да је у јеку пандемије, Грчка донирала нашој држави медицинску опрему у вриједности 459.000 еура. Замјеник министра Фрагојанис изјавио је да Грчка снажно подржава европски пут Западног Балкана- саопштено је из Министарства.

Захваливши саговорнику на континуираној подршци Грчке европском путу Црне Горе, шеф црногорске дипломатије нагласио је да чланство у ЕУ представља стратешки циљ наше спољне политике и да наша држава улаже максималне напоре ка његовом остварењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:02