Раонић / Фото: Лазар Ружић
14/11/2021 u 07:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Раонић: Навијачи су ме вријеђали док сам био са сином, медијима нека служи на част

Другари мог сина су били уплашени и шокирани дивљачким понашањем и урлицима особа које се представљају као навијачи, казао је он

Дио медија у Црној Гори пренио је синоћ снимке са утакмице Холандија- Црна Гора када је група младића брутално извријеђала генералног директора РТЦГ Бориса Раонића. 

Раонићу су упућене и пријетње, а поједини медији су пренијели чак и снимке са друштвене мреже Твитер на којима се могу чути одурни коментари и вријеђања. 

Раонић се огласио након тог извјештавања, истичући да се све догодило на Источној трибини стадиона у Подгорици. 

- Свјестан сам да обављањем јавне функције у пакету добијам и обавезу повећаног степена толеранције према критикама, и са тим заиста нема проблема, док год су изречене уз минималну пристојност. Међутим, вечерас сам био са малољетним сином и неколико његових другара и они су били шокирани и уплашени дивљачким понашањем и урлицима 20-ак особа који се представљају као навијачи и због чега сам отишао да утакмицу испратимо с друге трибине- навео је он. 

Појединим медијима је поручио да им служи на част јер су, како каже, "ликовали над понашањем ових "навијача" у присуству његовог малољетног сина и његових другара". 

- Преносили су отужне коментаре са друштвених мрежа који су подржавали онакво понашање. Али, што се тиче тих храбрих момака који су се онако понашали пред малољетном дјецом - њихова част ме не занима, али ме занима њихова кривична одговорност. Стога ћу поднијети кривичне пријаве против њих због насилничког понашања, и оставити полицији да ради свој посао. Јунаци нека објаве снимке како смо се држали док смо били лицем у лице, умјесто снимака док сам био 100 метара даље. Хвала на подршци колегама, Деју, министрима, посланицима власти и опозиције, НВО колегама. Опустите се, срце ми је због два гола наше дјеце пуно- поручио је Раонић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 15:22