/ FOTO - LAZAR RUZIC
13/03/2023 u 16:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raonić: RTCG daje podršku producentkinji Lejli Kašić

Lejla Kašić, producentkinja emisije ‘Dnevnica’, juče je javno putem društvenih mreža optužila Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje

UNICEF je u nedjelju saopštio da je suspendovao angažman sa Antonijem Pušićem poznatijem kao Rambo Amadeus nakon što ga je pjesnikinja i producentkinja televizijske emisije “Dnevnica” koja se emituje na RTCG-u Lejla Kašić optužila za seksualno uznemiravanje. Generalni direktor RTCG-a, Boris Raonić kazao je za RSE da RTCG “daje podršku producentkinji emisije Lejli Kašić”.

U Upravi policije Radiju Slobodna Evropa (RSE) je saopšteno da ovaj slučaj još nije prijavljen.

-Radio-televizija Crne Gore (RTCG) na kojoj se emituje emisija ‘Dnevnica’, daje podršku producentkinji emisije Lejli Kašić i apeluje na državne organe da utvrde sve činjenice u vezi ovog slučaja- kazao je za RSE generalni direktor RTCG-a, Boris Raonić.

UNICEF do daljnjeg suspendovao angažman s Rambom Amadeusom

Lejla Kašić, producentkinja emisije ‘Dnevnica’, juče je javno putem društvenih mreža optužila Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje.

Producentkinja RTCG-a optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje tokom snimanja emisije

-Juče sam na snimanju epizode “Dnevnica” doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus- tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi na Fejsbuku.

Kako je na svom profilu navela Kašić, slučaj seksualnog uznemiravanja se dogodio u Herceg Novom, gdje je ekipa RTCG snimala epizodu emisije “Dnevnice” sa Rambom Amadeusom.

-Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari- navela je između ostalog, Kašić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:28