PZU Poliklinika ”Moj Lab” / - PZU POLIKLINIKA "MOJ LAB"
19/11/2021 u 12:40 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Saradnja sa PZU Poliklinika „Moj Lab“

Razmjena znanja i najsavremenijih rješenja za dobrobit pacijenata

PZU poliklinika „Moj Lab“ Podgorica širi svoju međunarodnu mrežu saradnje sa savremenim medicinskim centrima u regionu. U tom pravcu, zaključen je i sporazum o saradnji sa jednom od najpoznatijih i najprestižnijih kliničkih bolnica u Jugoistočnoj Evropi – kliničkom bolnicom „Žan Mitrev“ (S.Makedonija) koja nosi naziv po svom osnivaču poznatom akademiku dr Žan Mitrevu, kardiohirurgu.

Pacijentima Poliklinike Moj Lab od sada će biti na raspolaganju kadrovski i tehnološki kapaciteti bolnice „Žan Mitrev“, sa posebnim osvrtom na genetske i molekularne analize. U okviru saradnje predviđeno je i jačanje kadrovskog potencijala obje ustanove kroz razmjenu znanja, profesionalnih i organizacionih iskustava, te tehnoloških i digitalnih rješenja i dostignuća.

image

PZU Poliklinika "Moj Lab"

- PZU POLIKLINIKA "MOJ LAB"

Klinička bolnica Žan Mitrev, u početku nazvana Specijalna bolnica za hirurške bolesti „Filip Vtori“, postavila je temelje moderne medicinske usluge. Otvorena je 2000. godine, a medicinski početak obilježila je prva bajpas operacija u Republici Makedoniji, koju je vodio akademik dr Žan Mitrev. Dvije godine kasnije, obavljena je prva operacija na otvorenom srcu na budnom pacijentu, a deseta godišnjica od osnivanja je obilježena sa 10.000 završenih operacija.

image

PZU Poliklinika "Moj Lab"

- PZU POLIKLINIKA "MOJ LAB"

Danas je Klinička bolnica Žan Mitrev, i u regionu, prepoznatljiva kao sofisticiran, savremeni medicinski centar, sa kompletnim dijagnostičkim procedurama, u većini medicinskih grana, uz podršku usluga iz oblasti savremene hirurgije, anestezije i intenzivne njege.

Tim dr Žana Mitreva je nagrađen brojnim  priznanjima. Izdvajaju se prestižne nagrade Evropske poslovne skupštine i Sokratovog komiteta, u oblasti zdravstva i „Najbolji zdravstveni menadžer i najbolja bolnica“. Povodom obilježavanja 16 godina od osnivanja, otvoren je novi objekat pet puta većeg kapaciteta, koji nosi naziv Klinička bolnica Žan Mitrev. Izgrađen je po najvišim standardima, sa jedinstvenim enterijerom, najsavremenijom medicinskom opremom, potpuno prilagođenim okruženjem, uz maksimalan komfor za pacijente. 

image

PZU Poliklinika "Moj Lab"

- PZU POLIKLINIKA "MOJ LAB"

Potvrda uspješnosti  je i prestižna nagrada za najboljeg upravnika i bolnicu, sa najboljim kvalitetom zdravstvenih usluga, koja je pripala akademiku dr Žanu Mitrevu, u konkurenciji domova zdravlja iz Evrope i sa Bliskog istoka. Kliničkoj bolnici Žan Mitrev, u novembru 2017. godine, dodijeljen je zlatni pečat za kvalitet i bezbjednost, od strane Joint Commission International i tako je postala prva bolnica koja je za manje od godinu dana ušla u porodicu najprestižnijih organizacija za akreditaciju bolnica širom svijeta. Visoke standarde, po kojima bolnica posluje, potvrdila je reakreditacija JCI, u novembru 2020. godine. Klinička bolnica Žan Mitrev je u aprilu 2018. godine dobila državnu akreditaciju kvaliteta od Agencije za kvalitet i akreditaciju zdravstvenih ustanova

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 04:27