Министар Сергеј Секуловић / - SRDJAN BOLJEVIC
10/12/2021 u 09:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Секуловић честитао Дан људских права

Данашњи дан jе jедна велика опомена да свака држава, укључуjући Црну Гору, има велику обавезу према своjим грађанима и грађанкама, казао је министар унутрашњих послова

Министар унутрашњих послова Сергеj Секуловић честитао jе Дан људских права, истакавши да је на данашњи дан, усвоjена jе Универзална декларациjа о људским правима у Генералноj скупштини Уjедињених нациjа.

– Универзална декларациjа jесте jедна опомена човjечанству, али и путоказ куда треба да се крећемо. Данас jе велики дан, за све нас! Дан када сви морамо да знамо да смо људска бића са jеднаким правима и обавезама. Принцип недискриминациjе мора бити носећи. Данашњи дан jе велик како за сваког од нас поjединачно, тако и за сваку државу понаособ, укључуjући и Црну Гору. Данашњи дан jе jедна велика опомена да свака држава, укључуjући Црну Гору, има велику обавезу према своjим грађанима и грађанкама. Грађани и грађанке Црне Горе, нека вам jе срећан Дан људских права! На данашњи дан, ми потврђуjемо да смо озбиљна земља или то демантуjемо. Пред нама су озбиљни изазови и задаци, али ми смо на правом путу – навео jе Секуловић.

{twitter}

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:58