Са састанка / - фото: МУП
19/07/2021 u 16:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Секуловић честитао Курбан-баjрам

Секуловић jе овом приликом исказао пуну спремност за даље развиjање односа државе са Исламском заjедницом у Црноj Гори, на партнерскоj и приjатељскоj основи

Министар унутрашњих послова и координатор Министарства правде, људских и мањинских права Сергеj Секуловић честитао jе свим грађанима исламске вjероисповиjести предстоjећи празник, Курбан – баjрам.

Он jе данас, уочи Баjрама, посjетио реиса Исламске заjеднице у Црноj Гори, Рифата Феjзића.

– Уз искрене честитке наступаjућег празника и жеље да празнични дани протекну у миру и слози, министар jе истакао пуну посвећеност рjешавању изазова са коjим се сусриjеће ова вjерска заjедница – наводе из МУП-а.

На састанку jе, како jе саопштено, било риjечи о одређеним проблемима у примjени Закона о слободи вjероисповjести или увjерења и правном положаjу вjерских заjедница, али и наjављени конкретни кораци у правцу уређивања отворених питања.

– Секуловић jе овом приликом исказао пуну спремност за даље развиjање односа државе са Исламском заjедницом у Црноj Гори, на партнерскоj и приjатељскоj основи, те истакао да сви заjеднички треба да дамо допринос промоциjи толеранциjе, међусобног поштовања и равноправности – саопштено jе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:23