ОПШТА БОЛНИЦА БЕРАНЕ / - ФОТО: САЈТ
12/03/2022 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скенери на сjеверу раде, у Беранама проблем са струjом биће риjешен до уторка

Додају да су оба скенера, као и остала расположива медицинска опрема исправни и тренутни прекид у Беранама, понављају, ниjе условљен кваром апарата

Скенер у Општоj болници у Биjелом Пољу jе исправан и ради пуним капацитетом, док су због мањих проблема у напаjању електричном енергиjом, на кратко обустављена снимања на скенеру у Општоj болници Беране, коjи ће поново бити у функциjи наjвjероватниjе до уторка, поручили су из Министарства здравља.

Додају да су оба скенера, као и остала расположива медицинска опрема исправни и тренутни прекид у Беранама, понављају, ниjе условљен кваром апарата.

- У болницама у Биjелом Пољу и Беранама у протеклих годину, захваљуjући помоћи и подршћи Министарства здравља и посвећености и визиjи менаџмента ових здравствених установа, значаjно су унаприjеђени услови за рад, набављена савремена медицинска опрема, одобрене броjне неопходне специjализациjе и супспециjализациjе - истакли су из Министарства здравља.

Како су казали, чињеница jе да jе евидентан напредак и да су бjелопољска и беранска болница у кратком временском периоду достигле ниво коjи jе за понос здравственог система. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 04:05