Експлоатација шљунка / - Данијела Љуцовић
18/11/2021 u 12:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СНП: Било је вријеме стати на пут неконтролисаној експлоатацији шљунка

СНП позива надлежне инспекциjе да отворе четворо очиjу и да више никоме не дозволе овакво незаконито понашање и дjеловање

Социjалистичка народна партиjа Црне Горе тражи од надлежних тужилачких органа да с посебном пажњом испитаjу улогу jуче приведених лица у случаjу експлоатациjе шљунка из корита Мораче и Циjевне.

– Било jе вриjеме да се неконтролисаноj експлоатациjи шљунка из ове двиjе риjеке, коjа се годинама спроводила, коначно стане на пут. Надамо се да се циjели случаj неће свести на привођење, па пуштање осумњичених лица, већ да ће се темељно испитати свачиjи удио у овоj незаконитоj радњи – наводе из СНП-а.

Из ове партије наводе, да је посебно жалосно што су власници компаниjа, представљаjући се као велики добротвори, радили на штету грађана и државе ескплоатишући државна добра, и на таj начин довели до уништавања корита Мораче и смањивања нивоа воде коjу користе грађани кроз систем водовода.

– СНП позива надлежне инспекциjе да отворе четворо очиjу и да више никоме не дозволе овакво незаконито понашање и дjеловање. Црна Гора мора учинити све да сачува своjа природна добра и то мора бити принцип коjег ћемо се сви придржавати – закључују из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:42