Стипендије најбољим студентима / - СО Мојковац
01/06/2022 u 08:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СО Мојковац стипендира најбоље студенте

Ове стипендије су само једна у низу потврда да сте предано радили, да сте схватили значај образовања и да улажете напоре како бисте били најбољи, казао је предсједник Општине Мојковац Веско Делић

Најбољи студенти двије завршне године студија потписали су уговор о додјели стипендија за школску 2021/22. годину, саопштено је из Скупштине општине Мојковац.

У мултимедијалној сали Општине Мојковац организован је свечани пријем студената, а предсједник општине Веско Делић искористио је прилику да им честита и пожели успјех у даљем школовању.

„Ове стипендије су само једна у низу потврда да сте предано радили, да сте схватили значај образовања и да улажете напоре како бисте били најбољи. Поносан сам на вас, јер ви заслужујете и стипендију и сваку другу подршку на путу да израстете у изузетне стручњаке и угледне појединце нашег друштва. Свјесни смо да је потребно много за улагање у образовање, с тога се надам да ћемо већ следеће године бити у бољој финансијској могућности како бисмо издвајали много више новца за стипендије и стипендирали већи број студената него данас“, казао је Делић.

Уз подсјећање да је образовање кључ свих промјена, Делић им је честитао и пожелио даљи напредак и успјех у студирању.

Општина Мојковац ове године стипендирала 35 студената. Такође, Општина ће посебном одлуком за још 15 студената дефицитарних занимања издвојити одређена новчана средства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:38