Milojko Spajić / - FOTO: LAZAR RUžIć
23/01/2024 u 14:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spajić: Zajedničkim trudom do izraženijeg vrednovanja novinarskog rada

Na putu evropske integracije i ekonomskog prosperiteta, ojačaćemo vladavinu prava i afirmisati građanske slobode koje će garantovati siguran i podsticajan radni ambijent za sve, poručio je Spajić povodom Dana novinara

Dan novinara je prilika da se sa najdubljim poštovanjem prisjetimo svih žrtava i truda koje su novinari u proteklom vremenu podnijeli u ime odbrane profesionalne etike, građanskih prava i sloboda i društvene odgovornosti, poručio je predsjednik Vlade Milojko Spajić povodom 23. januara, Dan novinara.

- Uvjeren sam da ćemo zajedničkim trudom eksplicitnije oblikovati društveni ambijent u kojem će se izraženije njegovati i vrednovati vaš doprinos i rad. Na putu evropske integracije i ekonomskog prosperiteta, ojačaćemo vladavinu prava i afirmisati građanske slobode koje će garantovati siguran i podsticajan radni ambijent za sve, poručio je Spajić.

Premijer je izrazio poštovanje svim poslenicima javne riječi u Crnoj Gori zbog posvećenosti i predanosti sa kojom obavljaju njihovu misiju. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:58