Аднан Стриковић / - Редакција
21/07/2021 u 19:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стриковић директорима: Када су неки други смењивани да би ви сјели у те фотеље није вам сметало

- Ви о неправди немате право да причате иако јесте учињена према некима од вас. Ја то право имам - каже др Аднан Стриковић, функционер СДП

Предсједник Главног одбора Социјалдемократске партије др Аднан Стриковић, поручио је смијењеним директорима школа да остајање без функције не треба сматрати погубљењем и да им није сметало када су раније неки други директори смјењивани да би они сјели у њихове фотеље.

- Читам реакције смијењених директора школа. Једна каже "погинули смо јер смо црногорци". Да ли су ови људи толико изгубили додир с реалношћу? Знам ја да је за вас изгубити фотељу стресна ситуација, таквог сте профила и бирани, али да губитак функције поистовјећујете са погубљењем је у најмању руку патетично. Када су неки други једнако неоправдано смењивани да би ви сјели у те фотеље није вам сметало, нисте проговарали. И тад су смјењивани између осталих и црногорци, не због националности, већ што су чланови СДП-а - написао је Стриковић на ФБ профилу.

Он каже да је и тада, као и сада политичка припадност, не национална, опредјељујућа била.

- Систем је исти, само сте ви сада немоћни, попут нас прије пет година. Када сте нас чули да кукамо? Будите достојанствени попут нас и неких изузетака сада (др Владо Поповић). Ви о неправди немате право да причате иако јесте учињена према некима од вас. Ја то право имам - каже овај функционер СДП-а.

Истиче да су они који одлучују једнако су неправедни према њима колико су и они били неправедни.

- Реваншизма једино неће бити кад се СДП буде питао, то вам обећавамо. Сви способни из претходне и ове власти ће ако заслужују бити на функцијама. Да ли ћемо се скорије питати, не знам. Надам се и мислим да хоћемо много брже него многи очекују, али у борби за праведно друштво одустаћемо никад - закључује Стриковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:52