Ilustracija / - FOTO: UPRAVA ZA GAZDOVANJE šUMAMA I LOVIšTIMA
02/10/2024 u 09:49 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Suspendovan čuvar šuma iz Područne jedinice Plužine

VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, Miloš Rajković suspendovao je čuvara šuma S.S. iz Područne jedinice Plužine, do okončanja disciplinskog postupka, koji je protiv njega pokrenut zbog nepropisnog otpremanja drvnih sortimenata, koji su otkriveni u nedavnoj kontroli teretnog vozila firme Bekom.

Kako su saopštili iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima u protekloj sedmici, u mjestu Bioče, službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima kontrolisali su teretno vozilo firme Bekom, koje je prevozilo trupce bukve i jele, bez adekvatne dokumentacije, a koji potiču iz Gazdinske jedinice Bundos, u Područnoj jedinici Plužine.

- Pomenute trupce je na nepropisan i nezakonit način otpremio čuvar šuma iz Područne jedinice Plužine, S.S., zbog čega je protiv njega pokrenut disciplinski postupak za težu povredu službene dužnosti i donijeto rješenje o zabrani obavljanja poslova do okončanja disciplinskog postupka. O predmetnom slučaju je istog dana bilo upoznato nadležno tužilaštvo koje je odlučilo šta dalje sa drvnim sortimentima - zaključuju u saopštenju.

Privremeno oduzeti drvni sortimenti firme "Bekom"

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 10:38