Подстанари траже боље услове за живот. sa jednog od ranijih protesta podstanara, ilistracija  / - LAZAR RUZIC
23/10/2023 u 15:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Udruženje podstanara poziva na okupljanje ispred Skupštine

Kada su se dogovorile fotelje i resori naše je, nas podstanara, najugroženijih građana ove države, da se nađemo ispred Skupštine podsjetimo na problem koji moraju odmah rješavati

Udruženje podstanara Crne Gore pozvalo je sve podstanare da se okupe ispred Skupštine Crne Gore u četvrtak 26. oktobra u 10 časova, kada je prvobitno i zakazana sjednica parlamenta.

- Sada kada su se dogovorile fotelje i resori naše je, nas podstanara, najugroženijih građana ove države, da se nađemo ispred Skupštine toga dana i osim dobrodošlice na nove funkcije podsjetimo ih i na problem koji moraju odmah rješavati. Problem podstanara. Bez odlaganja i političke priče - navodi se u saopštenju Udruženja podstanara.

U pozivu na okupljanje kaže se da je "ovo je naša borba koju niko neće voditi osim nas; ovo je borba za dostojanstven život; borba za budućnost naše djece; borba za poštenu Crnu Goru".

- Borba za državu socijalne pravde i jednakosti koja to sada nije. I građane dobre volje da nam se pridruže. Podjetnik za sve političare da fotelje nose i obaveze - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 08:15