/ фото: УП
01/09/2021 u 12:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управа полиције: Шћекићу злато на такмичењу у кросфиту

Овакви резултати су прави показатељ доброг тренажног процеса и конкурентности наших такмичара како на домаћим тако и на међународним такмичењима

Службеници Противтерористичке јединце остварили су запажене резултате на великом међународном такмичењу у crossfitu „Fortfight 2021“ у Сремским Карловцима. Шћекић освојио прво мјесто, Кљајић четврто а Перовић пето мјесто. 

. Протеклог викенда у Сремским Карловцима одржано је међународно такмичење у цросфит-у на којем су учествовали Никола Перовић, Бранко Шћекић и Вук Кљајић. Такмичењу су претходиле квалификације кроз које је 190 најбољих такмичара из шест категорија изборило право појавити се и учествовати на  овом престижном такмичењу- речено је из Управе полиције.

Дакле, 190 такмичара из 36 клубова и 14 земаља борили се за што бољи пласман и након шест wодова услиједила су полуфинала и финала.

- Перовић, Шћекић и Кљајић су изборили пласман у финале у ком је Бранко Шћекић освојио прво мјесто и златну медаљу у категорији СЦАЛЕД, док је Вук Кљајић у истој категорији заузео четврто мјесто.  У категорији МАСТЕР Никола Перовић је у финалном wоду освојио прво мјесто а у коначном пласману заузео пету позицију- речено је из полиције.

Овакви резултати су прави показатељ доброг тренажног процеса и конкурентности наших такмичара како на домаћим тако и на међународним такмичењима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:11