/ ФОТО ФБ
05/09/2021 u 15:33 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вељовића данс саслушавају код тужиоца

Подсјећамо, премијер Црне Горе Здравко Кривокапић саопштио је да је ухапшен савјетник предсједника државе Веселин Вељовић. Према незваничним информацијама са њим је ухапшено још неколико особа

Савјетник предсједика Црне Горе Веселин Вељовић данас ће бити приведен Основном државном тужилаштву на Цетињу, потврђено је за портал Дан из те институције.

Кривокапић: Приведен Веселин Вељовић

Подсјећамо, премијер Црне Горе Здравко Кривокапић саопштио је да је ухапшен савјетник предсједника државе Веселин Вељовић. Према незваничним информацијама са њим је ухапшено још неколико особа.

Вељовић и задржане особе без примједби на поступање полиције

Подсјећамо, Савјет за грађанску контролу рада полиције данас је на Цетињу спровео своју посматрачку и надзорну функцију и пратио поштовање људских права у поступању полиције.

Подсјећамо, Делегација Савјета у саставу Зоран Челебић, предсједник, и чланови Аида Петровић и Александар Мугоша обишли су Одјељење безбједности Цетиње и посјетили сва задржана лица током данашњих интервенција.

- Делегација Савјета разговарала је повјерљиво и директно са свих 14. задржаних особа међу којима и са Веселином Вељовићем, савјетником Предсједника Црне Горе. Нико од њих није имао примједбе на поступање полиције и поцесне радње према њима као ни поводом третмана у службеним просторијама полиције- наводе у ранијем саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:26