Инцидент код Скупштине / - Скриншат
04/11/2021 u 13:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Бранко Радуловић таксисти: Ти си један хулиган неваспитани!

- Таксиста се паркирао на забрањеном мјесту, закрчио саобраћај и изазвао саобраћајни хаос. Полицајци су га удаљили са тог мјеста касније - рекао је Радуловић порталу Дана

На паркингу код Скупштине Црне Горе, у Његошевој улици, дошпло је до инцидента у којем су учествовали посланик и потпредсједник Покрета за промјене проф. др Бранко Радуловић и један таксиста.

Са снимка, који је послао читалац портала Дана, не може се закључити због чега је до инцидента дошло, али је очигледно да се ради о проблему у саобраћају, што је Радуловића веома изнервирало.

Он је, у једном тренутку рекао таксисти да зна које су му таблице и узвикнуо: Ти си један хулиган неваспитани. Иако је јасно да таксиста није указао поштовање шрема једном представнику народа које би, у сваком случају требао да покаже, посланик Радуловић се уздржао да до већег инцидента не дође, долшла су и два полицајца из обезбјеђења Скупштине и на томе се ова кратка расправа завршила.

У изјави за наш портал Радуловић је потврдио да се радило о проблему у саобраћају.

- Таксиста се паркирао на забрањеном мјесту, закрчио саобраћај и изазвао саобраћајни хаос. Полицајци су га удаљили са тог мјеста касније - рекао је Радуловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:43