Запаљена викендица / - FEJSBUK STRANICA ADA BOJANA
07/06/2021 u 10:17 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО - ВИДЕО) Пожар на Ади Бојани, локализован, изгореле двије викендице, ватрогасци и даље на терену

Ватрогасци са неколико возила покушавају да зауставе ширење пожара на остале објекте. За сада није познат узрок овог пожара

На Ади Бојани избио је велики пожар у којем су изгореле двије викенд кућице, а ватрогасци и житељи овог насеља покушавају да зауставе ширење ватре.

Ватрогасци са неколико возила покушавају да зауставе ширење пожара на остале објекте. За сада није познат узрок овог пожара.

Пожар је како се види на страни острва Ада, а у гашењу учествују и мјештани - власници објеката.

Начелник Службе спасавња Саубих Мехмети казао је за потрал ДАН-а да је пожар на Ади Бојани, узводно према рачви локализован али да су ватрогасне екипе још на терену.

image

Пожар на Ади Бојани

- М. Кнежевић

- Изгореле су двије спојене викендице број Л 173. Срећом брзом интервенцијом спријецено је даље сирење пожара. Због опасности остајемо на терену до даљњег - казао је Мехмети.

Пожар је како незванично сазнајемо избио око 8.30. У гашењу су помагали и мјештани односно власници околних објеката и они који су се нашли у близини. Изгорјели објекти су изграђени од дрвета што је у великој мјери отежало гашење. За сада нема информација да ли је неко повријеђен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:51