Abazović sa mališanima / - ABAZOVIć SA MALIšANIMA
12/06/2022 u 11:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Није хтио у ложу: Дритан Абазовић у најљепшем друштву бодрио репрезентацију

Дјеца су била одушевљена кад се премијер појавио у једном од локала који се налазе у оквиру стадиона, а он их је након поздрава одвео и на трибине

Премијер Дритан Абазовић пратио је синоћ фудбалску утакмицу Црна Гора - Босна и Херцеговина у друштву педесетак малишана. Није хтио у свечану ложу, гдје по обичају сједе функционери, па је бодрио репрезентацију са западне трибине и то најљепшем друштву.

Дјеца су била одушевљена кад се премијер појавио у једном од локала који се налази у оквиру стадиона, а он их је након поздрава одвео и на трибине.

Појавa премијера на западној трибини коментарисана је и на друштвеним мрежама, па је на поједим страницама у БиХ објављено је да премијер стигао у свом аутомобилу, јер службени не користи.

 - Премиjер Црне Горе, Дритан Абазовић на вечерашњу утакмицу против БиХ дошао jе са 50-так малишана да бодри репрезентациjу. Ниjе хтио у ВИП ложу, већ jе утакмицу гледао са западне трибине! Службени аутомобил и возача не користи. Дошао jе са "аудиjем" од 3.000 еура и лично сjео за волан, те напустио стадион. При одласку питао jе да ли коме од малишана треба превоз. Велики респект за премиjера!!! - наводи страница БХ фудбал.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 09:34