/ - Фото: Илустрација
02/12/2021 u 17:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За народне кухиње на Косову и Метохији прикупљено више од 4.000 еура

Помогнимо да наша браћа и сестре на Косову и Метохији не буду гладни

У акцији прикупљања помоћи за народне кухиње на Косову и Метохији, захваљујући донацијама више од 120 приложника, током новембра прикупљено је више од 4.000 евра, саопштили су „Млади за Космет“ из Подгорице.

Подсјећајући да ће акција трајати и током децембра, из ове хумантиране организације позивају све људе племенитог срца да учествују у овој акцији и помогну да наша браћа и сестре на Косову и Метохији не буду гладни.

Првобитно постављени циљ акције је био да се сакупи 5000 евра, које су биле намијењене Народним кухињама на Косову и Метохији, али већ је извјесно да ће тај циљ бити премашен.

image
Фото: Илустарција

- По благослову Митрополита црногорско-приморског Јоаникија, од средстава прикупљених преко 5.000 еура помоћи ћемо вишедјетне породице, и традиционално учествовати и у прикупљању новогодишњих пакетића за најмлађе широм Косова и Метохије. Зато још једном позивамо све да и децембру наставе са добротворним прилозима и помогну успјешну реализацију ове акције - поручили су Хуманитарног омладинског клуба „Млади за Космет“.

Народне кухиње на Косову и Метохији (Добротворна организација Епархије рашко-призренске ,,Мајка девет Југовића”) свакодневно брину о више од 2.000 социјално најугроженијих људи којима обезбијеђују топао оброк и труде се да буду подршка свакоме коме је то неопходно.

Средства се могу уплатити на:

Жиро рачун 510-93398-79 (ЦКБ)

Paypal сервис: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Сврха уплате: Донација

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:15