Лоше рјешење од постојећег / - Википедија
09/11/2021 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Женски клуб Скупштине затражио повлачење Предлога закона о медицински потпомогнутоj оплодњи

Бранка Бошњак и Весна Павићевић сматраjу да jе наведени предлог лошиjи од важећег законског рjешења и напомињу да су им се многи субjекти цивилног сектора обратили са захтjевом да се повуче Предлог закона

Колегиjум Женског клуба Скупштине Црне Горе jе на Трећоj сjедници, одржаноj 5. новембра 2021. године, jедногласно одлучио да се обрати и затражи од предсjедника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића и министарке здравља Jелене Боровинић Боjовић да повуку Предлог закона о медицински потпомогнутоj оплодњи из скупштинске процедуре.

Копредсjеднице Колегиjума Женског клуба др Бранка Бошњак и Весна Павићевић сматраjу да jе наведени предлог лошиjи од важећег законског рjешења и напомињу да су им се многи субjекти цивилног сектора обратили са захтjевом да се повуче Предлог закона о медицински потпомогнутоj оплодњи.

- Надамо се да ћете уважити закључак са Колегиjума Женског клуба и цивилног сектора и да ћемо заjеднички, кроз организовање jавне дебате, доћи до наjбољег законског рjешења коjе третира питања предвиђена овим предлогом закона - наводи се у допису упућеном предсjеднику Владе Црне Горе и министарки здравља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:02