Са састанка
24/09/2021 u 12:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Унаприједити Црну Гору као авио дестинацију

На састанку су разматране могућности које се тичу интересовања страних инвеститора за нашу државу, констатујући да је заједнички циљ радити на побољшању укупне инфраструкуре

Потпредсједник Владе Црне Горе  Дритан Абазовић организовао је данас састанак на тему унапређења Црне Горе као авио дестинације.

Састанку су присуствовали Зоран Радуновић, државни секретар у Министарству капиталних инвестиција, Бранко Крвавац, државни секретар у Министарству финансија, Предраг Тодоровић, извршни директор Аир Монтенегро, Горан Јандреоски, извршни директор Аеродроми Црне Горе, мр Петар Радуловић, замјеник извршног директора Аеродроми Црне Горе.

На састанку су разматране могућности које се тичу интересовања страних инвеститора за нашу државу, констатујући да је заједнички циљ радити на побољшању укупне инфраструкуре и бољем приступу нашој држави кроз авио саобраћај.

Говорећи о протеклој туристичкој сезони као веома успјешној, саговорници су истакли задовољство урађеним кроз кратак временски оквир, сагласивши се да су припреме за наредну туристичку сезону већ почеле.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:04