Unsplash, ilustracija
09/08/2021 u 10:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Монтенегро реализовао првих 500 летова

Ер Монтенегро је редовним саобраћајем довезао у Црну Гору путнике из Франкфурта, Истанбула, Љубљане, Београда и Бања Луке

У периоду од првог лета 1.јуна до данас, компанија Ер Монтенегро је реализовала 500 летова редовног комерцијалног саобраћаја и продала карте за преко 52 000 путника.

Ер Монтенегро је редовним саобраћајем довезао у Црну Гору путнике из Франкфурта, Истанбула, Љубљане, Београда и Бања Луке и тиме допринио црногорској овогодишњој туристичкој сезони и бољој повезаности. 

-Пут до успостављања компаније и њеног првог лета је био изазован са више аспеката, али је свако од нас од самог старта био фокусиран на јасан циљ, да на професионалан начин допринесе својим знањем и искуством стварању нове националне авио компаније која би била понос сваког грађанина. Сада, након два мјесеца и чак 500 летова који су обављени на сигуран, безбједан и комфоран начин вјерујемо да смо успјели да оправдамо повјерење и испунимо задатак који нам је повјерен. Радићемо на даљем развијању Аир Монтенегра у правцу повећања флоте, броја дестинација, услуга и свега онога што чини једну модерну авио компанију- изјавио је директор саобраћаја Аир Монтенегра, капетан Никола Вукелић.

Компанија је уз 500 летова редовног саобраћаја такође реализовала броје чартер летове ка/из Сарајева, Цириха, Јеревана, Кисињева, Тбилисија и Тел Авива.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:06