CEDIS / FOTO: CEDIS
29/03/2024 u 09:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog sistema (CEDIS), u četvrtak na vanrednoj sjednici razriješio dosadašnje i imenovao nove članove borda tog zavisnog društva.

U novi sastav Odbora direktora CEDIS-a imenovani su Vladimir Čađenović, Jovan Sinanović, Mirsad Džudžević, Vladan Radulović i Ilija Miljanić.

- Odbor direktora EPCG opredijelio se za ovaj sastav Odbora CEDIS-a birajući između 62 prijavljena kandidata, koji su u predviđenom roku dostavili potrebnu dokumentaciju, odnosno radne biografije na javni oglas - navodi se u saopštenju EPCG.

CEDIS: Mišljenje DRI ne odražava realno stanje kompanije

Predsjednik Odbora direktora CEDIS-a biće izabran na konstitutivnoj sjednici tog organa, a nakon toga će biti izabran i izvršni direktor, čiji izbor je u nadležnosti Odbora direktora zavisnog društva.

Iz EPCG su podsjetili da je u februaru ove godine, Odbor direktora EPCG donio odluku da se, u cilju što kvalitetnijeg upravljanja, strateškog planiranja i razvoja njihovih zavisnih društava, objavi javni poziv, u namjeri da se svim zainteresovanim kandidatima omogući da se prijave za članstvo u Odboru direktora CEDIS-a, Rudnika uglja Pljevlja, EPCG Solar gradnje i EPCG Željezare Nikšić.

- Odbor direktora EPCG ubrzo će razriješiti dosadašnje i imenovati nove članove Rudnika uglja Pljevlja i EPCG Željezare Nikšić -  zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:36