/ фото: Дан
18/06/2021 u 10:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Кад незналице, лопови и издајници воде државу, онда је браво кретени!

Тако је кад министар Мицкеј умјесто озбиљног Предлога одлуке о репрограмирању дуга и детаљног образложења трансакције, од Скупштине тражи да му “вјерује на ријеч” јер ће све бити “ОК” , истакао је Медојевић

Предсједник "Покрета за промјене" Небојша Медојевић саопштио је да пад економиjе у првом кварталу 6,4 одсто су наjгоре перфомансе у Европи!.

- Браво кретени! Кад незналице, лопови, финансиjски шпекуланти и издаjници воде државу. Тако је кад министар Мицкеј умјесто озбиљног Предлога одлуке о репрограмирању дуга од скоро милијарду еура и детаљног образложења трансакције, са мјерљивим параметрима, од Скупштине тражи да му “вјерује на ријеч” јер ће све бити “ОК” и да је то “стари црногорски обичај”, и да “без мајке” не може да каже са ким преговара о овом задужењу, али да је дил “невиђен”.  Није рекао колико он и Криви узимају од ове транскације и како иду цигаре- истакао је Медојевић.

Навео је и да  они који су правили ову и овакву Владу, сносе историјску одговорност за хаос, неред и катастрофу која нам се неумољиво приближава.

image
Милојко спајић-фото: Дан

- Ове битанге и лешинари са педигреом “убица економија” дошли су да опљачкају овај већ опљачкани народ, повећају дуг, узму паре и, кад брод почне да тоне, покупе прње, лаптопове, вибраторе, вазелин и тангице и побјегну из земље. Пад економске активности, губитак 10.000 радних мјеста од доласка ове Владе, пад увоза, пад наплате пореза, експлозија црног тржиста, пад наплата од акциза, трагикомични буџет је био јасан сигнал да земља тоне у хаос- поручио је Медојевић.

Пад економије од 6,4 одсто у првом кварталу јасно показује, како тврди, са каквим дилетантима Министрима и Премијером имамо посла.

- Цијена ове спрдње од формирања Владе, супротно вољи бирача, неће бити бесплатна. Напротив, скупо ће да кошта. Цијену ће платити најугроженији и најсиромашнији грађани. Управо они који су учествовали у харанги против мене по налогу ботова власника Вијести и фра Гојка Перовића и математичара Божовића, сада ће платити скупу цијену историјске преваре и издаје која је за циљ имала спас Ђукановића и ДПС-а, а уништење ДФ-а. Још само да нас задуже  још 900 милиона еура, “на невиђено” и продају ЕПЦГ, Луку Бар, “валоризију Јаз и Буљарицу” и посао је обављен - Црне Горе више нема. Браво кретени! П.С. Авион ТО Монтенегро не може да лети без мотора- нагласио је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:42