​Beata Wieleba milioniti putnik / - AERODROMI CG
05/08/2024 u 15:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milioniti putnik na Aerodromu Podgorica, u najavi finansiranje novih avio-linija

​Beata Wieleba je milioniti opsluženi putnik na Aerodromu Podgorica 2024. godine. Putnica je sletjela na podgorički aerodrom u ponedjeljak, 5. avgusta letom Rajanera iz Londona.

Tako je oboren dosadašnji rekord iz 2023. godine kada je milioniti putnik u Podgorici opslužen 14. avgusta.

Naša milionita putnica je na poklon od Privredne komore Crne Gore dobila vaučer u iznosu od 500 eura, od hotela “Splendid” vikend za dvoje, od žičare Kotor-Lovćen VIP karte, od Volija vaučer u iznosu od 100 eura kao i pozivnicu crnogorske pivare “Mamut” za Beer fest.

image

Nagrada za milionitog putnika

- AERODROMI CG

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Roko Tolić saopštio je da je novi rekord pokazatelj uspješne sezone.

– Milionita putnica je došla na krilima Rajanera koji se često pominje u crnogorskim medijima ovih dana, ali je ta avio-kompanija, naravno, samo jedna u nizu naših partnera. Uz to, Aerodromi Crne Gore posebno cijene partnerske ruke prijatelja iz Privredne komore Crne Gore jer smo na istom zadatku i vjerujem da kao tim možemo da budemo uspješni – naglasio je Tolić.

Da će se uspješna saradnja ACG i PKCG nastaviti siguran je i predsjednik Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva Privredne komore Crne Gore, Ranko Jovović.

– Naša današnja akcija je nastavak partnerstva koje smo uspostavili povodom jačanja avio-dostupnosti. PKCG će biti svojevrstan medijator u nastojanju da kreiramo nove fondove kako bismo privukli što više avio-kompanija da saobraćaju ka Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta, već tokom cijele godine – najavio je Jovović.

Podršku na tom putu daće i Montenegro Stars Hotel Group, saopštila je PR menadžerka, Maja Vukićević.

– Nadamo se da će nova uprava Aerodroma Crne Gore uspjeti u svom naumu i nedavno predočenim planovima da se mnogo više radi sa niskobudžetnim prevoznicima. Izuzetno nam je važno da na svaki mogući način animiramo goste sa tržišta Zapadne Evrope, naročito Velike Britanije. U kontekstu otvaranja novih linija, kompanija Montenegro Stars Hotel Group, u okviru kog posluje hotel Splendid, pomoći će vrlo rado, ukoliko to bude potrebno, i novčanim sredstvima, kao što smo to radili ranije. Sponzorisaćemo takve akcije“, jasna je Vukićević.

Aerodrom Podgorica: Broj putnika 45 odsto veći nego 2019. godine

Inače, Aerodromi Crne Gore su od početka godine opslužili preko 1.640.000 putnika, što je 17 odsto više u odnosu na isti period 2023. godine i 10 odsto više u poređenju sa 2019. godinom.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 20:54