Скупо љетовање у Петровцу / - Д, С,
19/08/2021 u 15:08 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На Црногорском приморју од Петровца је једино Будва скупља

Туристи са којима смо разговарали задовољни су неким условима, другима нису, а посебно љубазне ријечи имали су за домаћине. Међутим, жале се на високе цијене

У Петровцу су задовољни посјетом туриста, ове године, а бољи познаваоци туристичких прилика кажу да је овогодишња посјета на нивоу 2019. године. Петровчани чине све да, како кажу, буду добри домаћини.

Туристи са којима смо разговарали задовољни су неким условима, другима нису, а посебно љубазне ријечи имали су за домаћине. Међутим, жале се на високе цијене.

Породица Мишић допутовала је из Ужица у Петровац. Како кажу, Петровац је права дестинација за одмор.

- Годинама долазимо на одмор у Петровац. Плаже су лијепе, чисте и уређене. Више се води рачуна о хигијени него ранијих година. Оно што нам смета приликом свих наших долазака је канализација, која је раније знала чак и да се излије. Колико чујемо, таквих проблема није било ове године. Плаже су крцате, мислимо да је смјештај ове године скупљи, али и храна - кажу Марићи.

За Милету Ајановића из Београда, Петровац је најскупљи приморски град после Будве.

- Услуга је добра, али су цијене превисоке и то је моја замјерка домаћинима. Прије неко вече били смо у једном од ресторана на риви, и платили смо килограм рибе 45 еура. Примијетио сам да су и друге цијене превисоке, а то није за наш балкански стандард - каже он.

Д.С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:55