Александар Дамјановић / - Архива
25/10/2021 u 15:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радници Управе прихода и царина траже преиспитивање одлуке о Дамјановићу

У инициjативи наводе да jе постављањем Дамjановића за в.д. директора Управе прихода и царина министар задобио додатну подршку грађана Црне Горе, а самим тим и државних службеника

Група запослених у Управи прихода и царина, као и одређени броj грађана упутили су министру финансиjа и социjалног старања Милоjку Спаjићу инициjатива у коjоj траже да преиспита одлуку да Александру Дамjановићу не буде продужен мандат на челу те институциjе, преноси портал РТЦГ.

У инициjативи наводе да jе постављањем Дамjановића за в.д. директора Управе прихода и царина министар задобио додатну подршку грађана Црне Горе, а самим тим и државних службеника.

– С обзиром на то да jе Дамjановић своjим посвећеним радом, стручношћу дао допринос повећању професионалног и моралног кредибилитета Управе прихода и царина, повећањем буџетских прихода, руководеће се притом искључиво интересима државе и грађана, овим путем подносимо инициjативу за преиспитивање одлуке, а све у циљу његовог даљег ангажовања на мjесту директора Управе прихода и царина – наводи се у инициjативи.

Инициjативу су потписала 283 службеника Управе прихода и царина.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:53