Спајић  / Фото: Иван Петровић Ипе
09/06/2021 u 21:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић: Авиони ће до даљњег летјети без лога новог авио бренда

Вјерујемо да ће се грађани Црне Горе поистовјетити са авио компанијом, увјерен је министар

Првим комерцијалним летом ТоМонтенегра почиње живот нове компаније, за коју Влада вјерује да ће бити успјешна и да ће радити у интересу економије, привреде, туризма и осталих сегмената друштва, казао је министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић.

Он је, поводом првог редовног комерцијалног лета компаније, рекао да је Министарство, на чијем је челу, по природи послова и у дијелу својих надлежности, учествовало у покретању нове црногорске авио-компаније и њеног авио бренда Аир Монтенегро.

- Првим комерцијалним летом почиње и живот нове компаније, за коју вјерујемо да ће бити успјешна и да ће радити у интересу црногорске економије, привреде, туризма и свих осталих сегмената друштва - казао је Спајић агенцији Мини бизнис. 

Он је рекао да ће авиони до даљњег летјети без лога новог авио бренда.

- Процес продукције визуелног идентитета свакако дуг, а не желимо да нас то спречава да авиони буду у функцији и остварају свој примарни задатак - казао је Спајић.

Он је рекао да су чули мишљење јавности по питању визуелног идентитета и да није искључено да ће неке сугестије и уважити, а о чему ће, како је навео, јавност бити обавијештена.

Према његовим ријечима, обавеза компаније То Монтенегро је да оправда све претходне поступке, па су пред њу стављени и јасни захтјеви, превасходно да буде одржива, односно да не буде на финансијском терету грађана Црне Горе.

- Треба да служи њиховим интересима тако што ће повезивати Црну Гору са свијетом, на начин да приходи покривају расходе и тиме што ће учинити све што је у њеној моћи да остварује добит - навео је Спајић.

Он је казао да увијек даје предност томе да све треба да је у ингеренцијама стручних и компетентних.

- Вјерујемо да ће се грађани Црне Горе поистовјетити и са компанијом ТоМонтенегро, а ми ћемо је развијати са пажњом доброг домаћина, на понос народа - рекао је Спајић.

Он је казао да сјутра, због заказаних обавеза у Скупштини, не може присуствовати на аеродрому са осталим колегама.

- Желим посади и путницима срећан први редован комерцијални лет новог националног авио-амбасадора и очекујем добро пословање компаније - закључио је Спајић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:22