Милена Петричевић / - Скриншат
21/10/2021 u 21:16 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић поставио сарадницу Душка Кнежевића умјесто Александра Дамјановића

Милена Петричевић је на позицији в.д. директора Управе прихода и царина замијенила Александра Дамјановића који је на данашњој електронској сједници Владе разријешен дужности

Извршна асистенткиња бизнисмена Душка Кнежевића Милена Петричевић именована је на данашњој електронској сједници Владе за В.Д. директора Управе прихода и царина, саопштио је вечерас за ТВ Вијести министар економског развоја Јаков Милатовић.

Петричевић је на тој позицији замијенила Александра Дамјановића који је на истој сједници разријешен дужности. Милатовић је рекао да је то одлука министра финансија Милојка Спаића, који сматра да је Дамјановић човјек од интегритета, али да је за Управу прихода и царина требало неко друго рјешење.

Иначе, Дамјановић је  данас казао да очекује да јавност буде упозната са разлозима због којих му Влада није продужила мандат.

- Имајући у виду чињеницу да министар финансија Милојко Спајић, који је предложио Влади да ми не продужи мандат, у иностранству сачекаћу да он јавности саопшти разлоге овакве одлуке. Биће прилике да јавност чује аргументе министра Спајића за моје разрјешење. До тада остајем привржен раду за добробит свих грађана и државе Црне Горе - казао је Дамјановић за портал Дана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:40