/ Милојко Спајић
07/09/2021 u 15:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић тражи помоћнике: Министарство финансија расписало јавни позив

Како су навели, њихов тим ће пажљиво евалуирати све пристигле пријаве

Министарство финансија и социјалног старања, на чијем челу је министар Милојко Спајић, расписало је јавни позив за 20 вршилаца дужности генералних директора директората, односно помоћнике министра. Како је саопштено из Министарства, позивају се сва заинтересована лица, која испуњавају прописане услове за радно мјесто високог руководног кадра да се пријаве на Јавни позив и својим радним искуством, знањем, образовањем и стручношћу из одређених области дају свој допринос опоравку јавних финансија.

- Услови су VII1 ниво квалификације образовања и најмање двије године радног искуства на пословима руковођења или пет година радног искуства. Уз пријаву на јавни позив прилаже се биографија / ЦВ кандидата и мотивационо писмо или кратки видео, трајање до један минут, у ком ће се кандидати представити и рећи због чега баш они требају бити изабрани. Пријаве са траженом документацијом достављају се у периоду од 07.09.2021. до 17.09.2021. године, на мејл адресу priјOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Министарство тражи људе које су стручни, који имају орјентисаност на резултате кроз јасну стратегију, индикаторе успјеха и приоритете у раду; Лидерство без обзира на којој позицији или нивоу хијерархије се налазили; Флексибилност и адаптибилност као способност запослених да се прилагођавају различитим ситуацијама и пословним окружењима; Комуникационе и организационе вјештине; Тимски рад и инклузивност- наводе саопштењем.

Како су навели, њихов тим ће пажљиво евалуирати све пристигле пријаве.

- Контактираћемо са оним кандидатима/кињама код којих препознамо потенцијал, као и поклапање искуства и вјештина кандидата са актуелним потребама нашег Министарства и обавијестити их о наредним корацима у процесу селекције", стоји у саопштењу. Преглед пријава вршиће комисија у чијем саставу су, како стоји у саопштењу, чланови са искуством у пословима руковођења и управљања људским ресурсима. Комисија, након прегледа пријава, евалуација и оцјене сваке пријаве, саставиће листу кандидата који ће бити позвани на интервју. Желимо да Вас боље упознамо, представимо нас и наше идеје, као и да чујемо Вашу визију, планове и очекивања"- поручују из Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 01:18