Некадашња управна зграда Атлас банке / -NET
25/01/2022 u 08:00 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стечаjна управа Атлас банке продаје непокретности у Будви и Подгорици

Продаjа непокретности за обjе локациjе обавиће се лицитациjом у просториjама Атлас банке, у улици Вака Ђуровића бб у Подгорици, 4. фебруара у 12 сати

Стечаjна управа Атлас банке обjавила jе средином jануара jавне позиве за учешће на усменом надметању за продаjу непокретности у Подгорици и Будви.

Продаjа непокретности за обjе локациjе обавиће се лицитациjом у просториjама Атлас банке, у улици Вака Ђуровића бб у Подгорици, 4. фебруара у 12 сати.

Право учешећа имаjу сви домаћи и страни поjединци и компаниjе, коjи до 3. фебруара уплате депозит за учешће на jавном надметању.

Предмет продаjе у Подгорици су пословни простори и 50 гаражних мjеста. Продаjе се пословни простор у ванпривреди са уграђеном и припадаjућом опремом површне 196 метара квадратних, по почетноj циjени од 646,18 хиљада еура.

На продаjу су понуђена и два пословна простора у ванпривреди, површине 918 и 941 метар квадратни, по циjени од 1,74 милиона еура, односно 1,78 милиона еура, пренијела је Мина бизнис.

Продаjе се и пословни простор у ванпривреди и нестамбени простор површине 866 метара квадратних за 1,64 милиона еура.

Лицитациони корак за пословни простор у ванпривреди износи 20 хиљада еура, а за гаражно мjесто 500 еура.

Када jе у питању Будва, продаjу се техничка просториjа и пословни простор у Фонтана центру по почетноj циjени од 11,6 хиљада еура, односно 1,22 милиона еура.

Лицитациони корак за техничку просториjу износи 200 еура, а за пословни простор десет хиљада еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:58