Бећовић и Абазовић / - BOJANA CUPIC
27/07/2021 u 14:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Улагање од 15 милиона: Креће реконструкција и изградња новог дијела хотела Медитеран

Абазовић је саопштио да ће након одређених проблема који су у претходном периоду пратили инвестиције бити отклоњене сметње и да је начелно договорено да се са реконструкцијом и изградњом новог дијела хотела Медитеран крене након завршетка љетње туристичке сезоне

Потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић разговарао је са Исом Бећовићем, извршним директором „Becovic Menangment Group" и власником хотела Медитеран у Улцињу.

Амерички инвеститор поријеклом из Улциња, Иса Бећовић, упознао је Абазовића са планираном инвестицијом реконструкције хотела Медитеран и изградњом новог дијела тог хотела у Улцињу, вриједном између 15 и 20 милиона еура. Бећовић је навео да му је жао што до сада није реализована поменута инвестиција због одређених административних проблема. Амерички инвеститор је потпредсједника Владе упознао са бизнис планом хотела Медитеран и казао да има амбицију да хотел Медитеран достигне 4+ стандард.

- Сви инвеститори који желе фер бизнис у Црној Гори више су него добродошли. Наша амбиција је да се у Црној Гори граде хотели високе категорије и да се тиме унаприједи укупни имиџ дестинације. Драго ми је да сам добио гаранције од господина Бећовића да ће се кроз три године у Улцињу реализовати инвестиција вриједна више од 15 милиона еура, која раније није могла да се оствари - навео је Абазовић.

Абазовић је саопштио да ће након одређених проблема који су у претходном периоду пратили инвестиције бити отклоњене сметње и да је начелно договорено да се са реконструкцијом и изградњом новог дијела хотела Медитеран крене након завршетка љетње туристичке сезоне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:21