FOTO: GP URA / - FOTO: GP URA
25/11/2023 u 12:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA poručila Spajiću: Građani vam nijesu dali povjerenje da povećavate cijenu struje

Prvu od svojih skrivenih namjera na koje smo ukazivali Spajić već ostvaruje, ostaje da vidimo šta će biti sa druge dvije, kazali su iz GP URA

Jedna od prvih mjera koja se mogla čuti iz Spajićeve Vlade je povećanje cijene struje, prvo je to najavio ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, a juče i jasno potvrdio direktor Regulatorne agencije za energetiku Igor Telebak. Sada više nema sumnji, zahvaljujući Spajiću i njegovoj Vladi građani će od 01. januara 2024. godine plaćati skuplju struju, a sigurni smo da će to povećanje implicirati i povećanje cijena svih ostalih proizvoda i usluga, kazali su iz GP URA.

- Zaista je poražavajuće da je jedna od prvih mjera nove Vlade udar na budžet građanki i građana povećanjem cijene struje, a to je definitivno nešto zbog čega građani nijesu dali povjerenje Spajiću na izborima, jer takve najave od njega se nijesu mogle čuti u kampanji - dodali su.

Navode da "od Spajića u kampanji nijesmo mogli čuti ni da će prodati akcije Elektroprivrede Crne Gore, niti da će zadužiti državu za milijardu eura."

- Prvu od svojih skrivenih namjera na koje smo ukazivali Spajić već ostvaruje, ostaje da vidimo šta će biti sa druge dvije. Dosadašnji rezultati Spajićeve Vlade ukazuju na tragikomičnu situaciju, sve što je Spajić najavljivao, poput bankrota Crne Gore, ne dešava se, a sve što nije najavljivao, poput povećanja cijene struje, dešava se - zaključuju u GP URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 16:10