Nikola Bajčetić / Skupština Crne Gore
28/03/2024 u 06:34 h
Draško MilačićDraško Milačić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlada danas bira novi bord Aerodroma: Bajčetić upao umjesto Raičevića

Nekadašnji portparol PzP-a i poslanik DF-a Nikola Bajčetić biće član odbora direktora Aerodroma u ime Nove. On je na tu poziciju predložen umjesto vlasnika portala IN4S Gojka Raičevića, koga ministar saobraćaja nije htio u odboru direktora.

Novi odbor direktora Vlada će izabrati danas na današnjoj sjednici. To je sinoć najavio i ministar saobraćaјa Filip Radulović.

"Dan" јe priјe dviјe sedmice pisao da јe Radulović odbio predlog Nove da u odboru direktora bude Goјko Raičević.

Predlog u kom je Bajčetić je prošao Kadrovsku komisiju Vlade. U novom odboru direktora, pored Bajčetića biće Јelena Maraš u ime DNP-a, Stefan Madžgalj (PES) i dva nestranačka kandidata birana na konkursu - Rade Gruјičić i Lazar Boјanić

Grujičić je saradnik u nastavi na Mašinskom fakultetu, dok je Bojanić bankar. Madžgalj dolazi iz Bijelog Polja a po struci je inženjer saobraćaja, dok јe Maraš bila šefica kabineta ministra unutrašnjih poslova kod Sergeja Sekulovića, kao i sekretarka Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Odbor direktora Aerodroma Crne Gore juče je smijenio Vladana Draškovića sa pozicije izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, a takvu odluku ministar Radulović je ocijenio sramotnom.

Radulović o smjeni Draškovića: Odluka sramotna, zatečen sam

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:56