Vladimir Ivanović / - FOTO: CEDIS
29/03/2024 u 11:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vladimir Ivanović izabran za v.d. izvršnog direktora CEDIS-a

Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica (CEDIS) na današnjoj sjednici raziješio dosadašnjeg izvršnog direktora Vladimira Čađenovića i imenovao Vladimira Ivanovića za vršioca dužnosti izvršnog direktora kompanije.

Vladimir Ivanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, smjer Energetika, 2005. godine. Radni angažman započeo je 2007. godine, kada je raspoređen na mjesto inženjera u Službi za mjerenje, anvodi se u saopštenju iz CEDIS-a.

Kako se dodaje, od 2010. do 2015. godine bio je šef Službe za mjerenje u Elektrodistribuciji Podgorica, a zatim šef Službe za mjerenje Regiona 2 (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Zeta, Tuzi) u Elektroprivredi Crne Gore, a zatim u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. Tokom 2017. godine Vladimir je kratko bio na poziciji šefa Centra za mjerenje u Operativnoj direkciji CEDIS-a.

Od maja 2021. godine bio je rukovodilac Operativne direkcije u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. Vladimir govori engleski jezik. Oženjen je i otac jednog djeteta.                              

                                    

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:46