Vučinić sa Meken / - UPRAVA CARINA
25/07/2024 u 14:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vučinić sa Meken: Kontinuirano snaženje međupartnerskih odnosa

VD direktorice Uprave carina, Maja Vučinić sa saradnicima, sastala se danas sa ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Crnoj Gori Don Meken, i njenim saradnicima.

Tokom sastanka su  konstatovani tradicionalno dobri odnosi i saradnja i iskazana je zahvalnost  ambasadi Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Irske u Crnoj Gori koju u kontinuitetu  pruža Upravi  carina  u cilju modernizacije i reforme službe, kao i za podršku u snaženju Regionalne saradnje  carinskih službi.

Vučinić je ukazala na brojne aktivnosti koje su preduzete u carinskoj  službi u kratkom periodu od njenog postavljenja kao i planovima za djelovanje  u narednom periodu. Poseban osvrt  je stavljen na aktivnosti Uprave carina u okviru Koordinacionog tijela za popis oduzete robe  u Slobodnoj zoni Luka Bar i planiranim daljim koracima.

Kadrovska rješenja Vlade: Bulajić smijenjen sa funkcije v.d. direktora Uprave carina

Ambasadorka Meken je iskazala zadovoljstvo na snažnoj  dinamici aktivnosti nove VD direktorice  i  prezentovanim rješenjima i planovima uz  uvjerenje da će saradnja i međusobna podrška biti nastavljeni i u narednom periodu uz kontinuirano snaženje međupartnerskih odnosa.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 19:24