Maja Vukićević sa Remonom Zakariom / - MINISTARSTVO SAOBRAćAJA
28/08/2024 u 15:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vukićević: EBRD podrška strateškim infrastrukturnim projektima

Ministarka saobraćaja, Maja Vukićević, organizovala je radni sastanak sa direktorom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Remonom Zakariom.

- Otvorena saradnja, u kojoj je EBRD partner, na ključnim strateškim, infrastrukturnim projektima, u prvom redu: projekat auto-puta Bar-Boljare, projekat rekonstukcije željezničke pruge Golubovci-Bar, bulevar Tivat-Jaz, dio su otvorenih projekata za kredibilnim partnerom kakav je EBRD - saopštila je resorna ministarka Vukićević.

Vukićević: Sanacijom klizišta „Jabuka“ ovaj kraj konačno dobio bezbjedan put

Nastavak započetih projekata, fokus na identifikovanoj problematici unapređenja korporativnog upravljanja, podrška u vidu tehničke ekspertize i jačanja kadrovskih kapaciteta, prepoznati su kao prioriteti na nivou zajedničke saradnje sa EBRD-om.

Resorna ministarka Vukićević je izrazila zadovoljstvo što finansijska institucija poput EBRD-ja kontinuiarano ulaže napore i prepoznaje kapacitete strateškog partnera, te će se i u dolazećem periodu, zajednički raditi na kreiranju povoljnog ambijenta u cilju afirmisanja realizacije ključnih projekata.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 15:40