Vuković - Papić / - MF
19/07/2024 u 12:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vuković kao koordinator Uprave za igre na sreću predao dužnost novoizabranom v.d. direktora Spasoju Papiću

Ministar finansija Novica Vuković, kao koordinator Uprave za igre na sreću, predao je danas dužnost novoizabranom vršiocu dužnosti direktora Uprave za igre na sreću, Spasoju Papiću i tim povodom poželio mu uspješan rad u daljem unaprjeđenju ove značajne oblasti.

Imajući u vidu opredjeljenje Vlade da kroz implementaciju sistema nadzora u priređivanja igara na sreću i pripremu novog zakona kojim će ova oblast biti bolje regulisana, osigura poštovanje pravnog poretka koje će značiti i značajno bolju naplatu prihoda, ministar Vuković je izrazio očekivanja da će direktor Papić dati lični doprinos uređenju i osavremenjivanju Uprave za igre na sreću.

image

Vuković - Papić

- MF

Zahvalivši na prijemu, gospodin Papić je poručio da će se, kao i u dosadašnjoj karijeri, na mjestiu direktora Uprave za igre na sreću voditi najvećim profesionalnim standarima, težiti reformama i zadovoljavati isključivo postignutim rezultatima.

- Sagovornici su se saglasili da konstruktivna saradnja sa priređivačima, kroz otvoreni dijalog, treba da bude temelj u daljem kreiranju politika u ovoj zahtjevnoj oblast, navodi se u saopštenju.

Spasoje Papić, magistar je informacionih tehnologija  sa višegodišnjim iskustvom na rukovodećim i ekspertskim pozicijama u javnom i privatnom sektoru, u oblasti informacionih tehnologija. Magistrirao je sa ocjenom 10 na Fakultetu za informacione tehnologije i profesor je u JU Srednjoj Elektrotehničkoj školi “Vaso Aligrudić”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 21:24