avion montenegro erlajnsa / - MONTENEGROAIRLINES.COM
19/05/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Wizz Air од краја маја у Црној Гори

Авиони ће са подгоричког аеродрома летjети ка Милану од 14. jуна, понедjељком и петком, казали су из Аеродрома Црне Горе

Мађарски нискобуџетни авиопревозник Wizz Air, jедан од наjпознатиjих свjетских lowcostera, од краjа маjа ће повезивати Црну Гору са седам европских дестинациjа, а већина линиjа биће активна до краjа октобра, саопштено jе из Аеродрома Црне Горе.

– Послиjе дуже паузе узроковане пандемиjом коронавируса, Wizz Air ће од 6. jуна поново отворити линиjу Милано-Тиват-Милано и саобраћаће уторком и суботом. Авиони ће са подгоричког аеродрома летjети ка Милану од 14. jуна, понедjељком и петком – казали су из Аеродрома Црне Горе.

Они су наjавили и летове за Будимпешту од 14. jуна из Тивта, закључно са 29. октобром, понедjељком и петком, пише Мина бизнис.

Од 15. jуна се отвара линиjа Беч-Тиват-Беч, коjа ће бити активна до 30 октобра. Линиjа Подгорица-Беч биће отворена 5. jуна, а авиони ће летjети уторком и суботом. Линиjа Дортмунд-Подгорица-Дортмунд биће активна од 31. маjа, док ће се из Тивта на ову дестинациjу летjети од 14. jуна, два пута седмично, све до 29. октобра.

– Црна Гора се лоwцостером повезуjе са Пољском преко линиjа Котовице и Варшава од 26. jуна до 9. септембра, три пута седмично, уторком, четвртком и суботом, такође са оба аеродрома – обjаснили су из Аеродрома Црне Горе.

Црна Гора ће са Њемачком бити повезана преко Мемингена, од 14. jуна из Подгорице, а од 28. jуна из Тивта. Сви летови биће организовани понедjељком и петком.

– Вjеруjемо да jе повратак Wizz Air-a jош jедна потврда да ће овогодишња сезона бити боља од претходне, чиме свакако доприноси и попуштање мjера у Европи и Црноj Гори, као и имунизациjа становништва. Богате Европске земље попут њемачке и Шваjцарске уклониле су Црну Гору са листе високоризичних земаља када jе у питању коронавирус, што jе корак више ка успjешниjоj предстоjећоj сезони – саопштили су из Аеродрома Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:10