/ - ZORAN PIPEROVIć, FOTO: DAN, ARHIVA
22/07/2023 u 20:19 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Advokat Piperović: Krivične prijave protiv Abazovića i Adžića, ide i žalba Savjetu

Kako je Piperović naveo, prijave je najavio zbog zloupotrebe službenog položaja, a vezano sa postupanje u hotelu "Podgorica"

Advokat Ranka Ubovića Zoran Piperović najavio je za sjutra pritužbu Savjetu za građansku kontrolu policije, a u ponedjeljak i krivične prijave protiv premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i NN lica, javlja TVCG prenosi portal RTCG.

Adžić: U oduzetim vozilima u jučerašnjoj raciji pronađen pištolj, policija postupala profesionalno

Kako je Piperović naveo, prijave je najavio zbog zloupotrebe službenog položaja, a vezano sa postupanje u hotelu "Podgorica".

Piperović je najavio za sjutra pritužbu Savjetu za građansku kontrolu policije koju će da potpiše direktor hotela "Podgorica" Bojan Madžgalj.

-U ponedjeljak predajemo krivične prijave protiv premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i NN lica, zbog zloupotrebe službenog položaja. Odnose se na postupanje policije u oduzimanju vozila, na njihovo postupanje u hotelu ‘Podgorica‘ i na radnje koje su prethodile, a što nije u zakonskim okvirima- kazao je Piperović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 13:49