/ фото илустрација
08/06/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Акција "Корал": Процесуиране 23 особе због продаје дроге

Укупно је заплијењено око 960 грама марихуане, мање количине кокаин и хероин и преко 100 таблета алпразолама и 14 таблета бупренорфина

Службеници Центра безбједности Бар су са службеницима Сектора граничне полиције реализовали вишемјесечну акцију кодног назива „Корал“ која је била усмјерена на откривање и сузбијање уличне продаје наркотика на подручју Бара. Процесуиране су 23 особе.

- Полиција је данас извршила претресе на шест локација и том приликом је ангажован и полицијски пас граничне полиције. Кривичне пријаве су данас поднијете против седам лица од који је шест лишено слободе а једна се налази у УИКС-у због другог кривичног дјела. Због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена поризводња, држање и стављање у промет опојних дрога пријаве су поднијете против В.Ж. (41), Р.М. (26), М.М. (21), Д.Ч. (27), М.Ј. (26), Д.Р. (41) и И.Г. (39), сви из Бара- саопштено је из Управе полиције. 

Током трајања акције „Корал“ полиција је процесуирала 16 особа, и то против шест особа припадници полиције су поднијели кривчне пријаве због сумње да су извршиле кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога док су против 10 особа поднијете прекршајне пријаве због прекршаја из Закону о спрјечавању злоупотребе дрога. 

- На овом предмету полицијски службеници су у 15 случајева извршили заплијене опојних дрога на подручју Бара и Улциња. Укупно је заплијењено око 960 грама марихуане, мање количине кокаин и хероин и преко 100 таблета алпразолама и 14 таблета бупренорфина- речено је из полиције.

Реализација акције „Корал’’ и процесуирање надлежним правосудним органима 23 особе због уличне продаје опојних дрога или посједовања опојних дрога представља још једну потврду континуираних и квалитетних активности које службеници Центра безбједности Бар са конкретним резултатима, спроводе на пољу сузбијања уличне продаје  наркотика.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:15