Полиција илустрација
19/08/2021 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Акција полиције: Због наркотика кривичне и прекршајне пријаве против пет особа

Полиција је извршила контроле више лица у камповина на ушћу ријеке Бојане

Службеници Управе полиције у Улцињу су, предузимајући активности на сузбијању злоупотребе наркотика, у двије одвојене активности ухапшсили двије особе због кривичних дјела а три због прекршаја учињених у вези са злоупотребом опојних дрога. 

-Припадници полиције су легитимисали и контролисали три лица у Улцињу, којом приликом су код Е.Л. (21) из Плава пронашли три пвц паковања марихуане за коју је изјавио да је купио од Е.Ц. (19) из Подгорице за износ од 22 еура. Полиција је потом код Е.Ц. пронашла једно пвц паковање са садржајем марихуане. О догађају је обавјештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Е.Ц. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога-наводе из Управе полицје. 

Полиција је извршила контроле више лица у камповина на ушћу ријеке Бојане.

-Контролом С.М. (23) из Републике Србије пронашла скоро 40 грама марихуане и паковање са опијатом „магичне печурке“. Он је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање опојних дрога. Због извршених прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога полиција је лишила слободе Р.М.Ј. (25) из Мађарске, М.Ј. (24) из Републике Србије и С.В. (26) из Републике Србије-саопштено је из Управе полиције.

Полиција је контолом ових лица нашла одеђене количине опојне дроге марихуана. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:07