Hapšenje, iklusracija / MUP/ILUSTRACIJA
12/09/2024 u 10:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Akcija SPO-a u Budvi: Hapse članove OKG, lisice Kordiću i Ćetkoviću

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) u Budvi uhapsilo je jutros nekoliko osoba, potvrđeno je portalu Dana.

Kako se sumnja uhapšeni su članovi organizovanih kriminalnih grupa. Oni će tokom dana najvjerovatnije biti privedeni u prostorije SPO-a.

Kako je izvor blizak istrazi potvrdio za naš portal, SPO je sproveo akciju po nalogu SDT-a u kojoj je uhapšen Aleksandar Saša Ćetković, a uhapšen je i Budvanin Davor Kordić (42), koji se sumnjiči da je bio kriminalnog klana protiv kojeg je pokrenuta istraga SDT-a.

Uhapšena lica su već ranije hapšena. Kordiću su stavljane lisice na ruke i 2015. godine u velikoj policijskoj akciji "Čistač" zbog sumnje da se bavio nabavkom i distribucijom kokaina. U toj akciji je u Budvi pored Kordića uhapšeno još 16, a istragom je bilo obuhvaćeno čak 26 osoba,

Uhapšeni Aleksandar Ćetković brat je ubijenog Miroslava Ćetkovića, koji je ubijen početkom januara 2017. godine  u Budvi ispred kafića "Poco". Na Ćetkovića je tada u sačekuši  pucao plaćeni ubica iz Bosne i Hercegovine Predrag Ilinčić, koji je u uzvraćenoj pucnjavi nešto kasnije preminuo u kotorskoj bolnici.

Tokom današnjeg pretresa službenika SPO-a nekoliko ulica u Budvi je bilo blokirano.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 13:38