/ - FOTO ILUSTRACIJA
16/12/2021 u 19:47 h
Žana Bojanić, Ana GajevićŽana Bojanić, Ana Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Алармантно: За три дана погинуло пет особа

Ове "црне бројке" више су од упозорења за све учеснике у саобраћају

Током три дана, уторак, сриједа и четвртак, у саобраћајним несрећама на црногорским путевима страдало је чак пет особа. Ове "црне бројке" више су од упозорења за све учеснике у саобраћају. Вечерас су у два удеса страдале двије особе, једна на путу Даниловград - Никшић, а друга у подгоричком насељу Кокоти, Р.Б. (40). Током данашњег дана погинуле су три особе. Апелује се на возаче да возе опрезно, поштују саобраћајна ограничења и прописе и допринесу безбједном саобраћају.

И током новембра десиле су се три саобраћајне несреће, током три дана, а у којима је такође било смртно страдалих особа.

Трећа тешка саобраћајна несрећа у три дана: У Подгорици погинуо младић

Јутрос је  Будванин Т.Ш. (34) погинуо је, око 6.50 сати, када је мотором слетио у канал код хотела Словенска плажа, саопштено је из ОКЦ-а Управе полиције..  Будванин је погинуо на лицу мјеста. Увиђај обавља которско тужилаштво, уз асистенцију службеника будванске полиције.

image
ФОТО: РТВ БУДВА

У уторак вече Баранин П.Р. (41) и Подгоричанин Љ.И. (27) погинули су у  саобраћајној несрећи која се догодила око 16,30 часова на магистралном путу Бар- Петровац, у насељу Хај Нехај.

- Возач аутомобила "ауди А6", регистарских ознака БР ЦМ 667, којим је управљао П.Р. преминуо је на лицу мјеста. Смртно је страдао и возач који је управљао возилом "кеди". У судару је учествовао и аутпмобил "голф два", регистарских ознака БР АА-616, за чијим управљачем је био С.С. Он је, на срећу, прошао без повреда -  казао је тада руководилац Основног државног тужилаштва Бар, тужилац Радован Ђуровић, преносе барски портали.

image


 

ФОТО: БАР ИНФО

Јуче су двије особе тешко повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Будва-Петровац, . До удеса је дошло у мјесту Скочиђевојка око пет сати, када је возило слетјело са пута. Повријеђени су превезени у болницу у Рисну. Увиђај је на лицу мјеста извршио тужилац из Котора, а саобраћај је био блокиран.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 00:38