/ - Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
01/06/2021 u 14:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бар: Расвјетљене још двије тешке крађе на штету вјерских објеката

Кривична пријава је поднијета против Т.П. (40) и В.Г. (38) обоје држављани Републике Сјеверне Македоније.

Барска полиције је јутрос поднијела кривичне пријаве против двије особе због двије тешке крађе извршене на штету вјерских објеката на територији Бара. Кривична пријава је поднијета против Т.П. (40) и В.Г. (38) обоје држављани Републике Сјеверне Македоније. 

-Они су, како се сумња, у периоду од 18. до 28. маја извршили наведена дјела на штету цркве Свети Ђорђе у мјесту Утрг – Вирпазар и манастира Свети Никола у мјесту Доњи Брчели – Вирпазар, тако што су подесним средством проваљивали у унутрашњости вјерских објеката и једног конака одакле су отуђивали новац.  Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да су наведена лица извршила и тешку крађу у Херцег Новим на штету једне продавнице, на начин што су употребом подесног средства обили врата и отуђили цигарете и новац-наводе из Управе полиције.

Подсјећамо да су наведене особе лишена слободе 29. маја 2021. године због тешких крађа извршених на штету на штету Саборног Храма Светог Јована Владимира у Бару и цркве Свете Тројице у Врипазару.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:00