Aleksa Bečić / - KABINET POTPREDJSEDNIKA VLADE
18/07/2024 u 19:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bečić: Nema jačih od države

Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić čestitao je pripadnicima bezbjednosnog sektora i SDT-a na akciji sprovedenoj juče u saradnji sa našim međunarodnim partnerima.

- Nivo saradnje, pomoći i aktivizma međunarodnih partnera pokazuje da su ozdravljenje institucija, bezbjednosnog sektora, reforme i postignuti rezultati uticali na drastično podizanje povjerenja naših partnera -, poručio je on. 

Kako je kazao, rezultati koji su postignuti u proteklim mjesecima su zaista impresivni i zahvalnost mnogima koji realno sagledavaju i ovih dana upućuju riječi čestitke i podrške.

- Djela bezbjednosnog sektora i tužilaštva jasno potvrđuju jedno: nema nedodirljivih, nema povlašćenih, nema zaštićenih, nema više jačih od države. Državna konačno vraća svoju snagu - ukazao je Bečić. 

Nadležne ne interesuje, poručio je, "kako se neko zove, kom klanu, grupaciji, ideologiji pripada i koliko je finansijski moćan".

- Isključivo ih interesuje zakon, dokazi i pobjeda nad svakim oblikom kriminala i korupcije, jer pravda je najvažanija riječ za sigurnu budućnost Crne Gore - zaključio je Bečić. 

SDT: Mandić, Vulević i Delić učestvovali u švercu dviјe i po tone kokaina

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 15:57